گل بهشت ،وارد کننده مستقیم پیاز گل ....

مرکز تخصصی آموزش و فروش انواع پیاز گل،لیلیوم،لاله، سنبل هلندی ...

آموزش نگهداری پیاز گل ها پس از اتمام فصل گلدهی (نگهداریی در فصل خواب )

همراهان گرامی گل بهشت سلام

 

همواره هدف اصلی ما در اختیار گذاشتن اطلاعات مفید کاربردی در پیرامون شیوه نگهداری گلهاست مطالبی که شما  در هیچ وبسایتی مشاهده نخواهید کرد و کپی شده از سایر سایت های دیگر  نیست .بلکه نتیجه کار تجربی و گلخانه داری حرفه ای است ....

 

 

برای پیاز گل میتوان گفت : قوه نامیه ، کیفیت ، و میزان گلدهی هر پیاز را میزان رسیدگی و تقویت آن پیازگل در فصل  قبل تعیین میکند ،خیلی ها تصور میکنند با شروع زرد شدن هر پیاز گل دیگر حتی نباید به گل آب هم داد در حالی ک این پیاز که تمام انرزی درونی و بیرونی را صرف گلدهی کرده اکنون گیاهی ضعیف و تو خالی از نظر مواد غذایی ذخیره شده است که باید با شروع کودهای تقویتی در ضمن حفظ کیفیت پیاز ، زمینه رشد و انبار مواد غذایی را برای فصل رویش بعدی به گیاه تزریق کرد.

پس همانطور که همزمان با شروع و  برگدهی گیاه کود دهی اغاز میشود تا زمان پایان عمر فصلی پیاز این کار را امتداد دهید.

اقدامات قبل از کاشت شامل ضد عفونی پیاز گل هست که میبایست با قارچ کش (توپسین ام ) حتما جهت کاهش تلفات و افزایش راتدمان این کار بعنوان اولویت حیاتی انجام گردد.

در ابتدای فصل کاشت مهمترین عامل تقویت ریشه هست ،گیاهی که قدرت ریشه قوی داشته باشد در تنشها مقاوم تر و نیاز جذب گستره مواد غذایی را داراست . در این مرحله کودهای خاوی پتاس و محرک های رشد  و ریشه زا ها در این مرحله قرار میگیرند .

کود های N-P-K  با ترکیب 20-20-20 و نیز 18-18-18 در میانه فصل رشد و پس از ثبات در زمین  مطلوب  برای تغذیه برای گیاه است/

در مهمترین مرحله برای گلدهی بهترین ترکیبات ویژه  کودهای حاوی آهن ،کودهای پتاس بالا ، هیومیک اسید هستند./ که با نقش هر یک آشنا باشید

کود اهن موجب تقویت ساختار گیاه و حفظ فوتو سنتز میشود ، هیومیک اسیذدبا داشتن پتاس موجود و مهمتر از ان خصلت کلات کنندگی آن موجب جذب عناصر معدنی حاصل از ریز مغذی های افزوده و نیز عناصر معدنی موجود در خاک برای گیاه میشود و انرا در دسترس گیاه قرار میدهد.

اهن با EDDHA , و ترکیب ارتو بالاتر بهترین کود میباشد(ارتو بالا قابلیت کلات شوندگی را بالا میبرد -کلات شده یعنی محاصره ی عنصر توسط یونهاست ک امکان از بین رفتن را تا زمان جذب برای گیاه تامین کرده و آنرا بدون خظر هیچ اسیبی  در دسترترس گیاه باقی میگدارد.که با توجه  به نوع عامل کلات کننده آن میتواند خاصیت کلات کنندگی را تا 90 روز داشته باشد

کود هیومیک اسید نشانه خاصی ندارد و شرکت معتبر را در اولویت قرار دهید ولی میتوان میزان اسید هیومیک آن و درصد ناخالصی کل محصول در کنا درصد فولیک اسید را سنجید./

حال پس از یک تغذیهه مناسب و متوالی در طول رشد فرصت فصل خواب و استراحت برای گیاه هست.که این زمان برای پیازهای گوناگون مختلف میباشد .

برای شروع این فصل قرار دادن پیاز در مکان تاریک بدون خفگی محیظی و رطوبت بالا لازم است .

این مکان باید محیطی خنک برای شروع باشد.

این کار بطور طبیعی برای برخی از پیازها درون خود خاک بدون خارج کردن نیز اتفاق میافتد.ولی برخی پیاز ها مانند کوکب ، مریم، گلایل و اختر را در مناظق دارای زمستان سرد یا ذر صورت احتمال یخ زدگی ذر خاک باید خارج نمود و در محیظ انبار داری ذخیره سازی کرد.

گیاهان :نرگش ،لاله ، سنبل ، زنبق ، لاله واژگون ،زعفران ،کروکس ،شیپوری حتی دماهای زیر سفر و یخبندان های زیاد مثلا در شهری مثل  شهرکرد با زمستان طولانی را بدون حتی کوچکترین  مشکل سپری میکنند

رطوبت خارج از فصل نیز برای  پیازها مضر هست و بهتر از خاک خارج شوند مانند کوکب و اختر و مریم !!

پس از شرایط بالا برای هر پیاز رفع نیاز سرمایی برای گیاهان است .این عامل یکی از مهمترین عوامل گلدهی است و در برخی گیاهان مانند لالاه و سنبل بدون گلدهی وجود ندارد و یا انکه  گل ریز و ضعیف رخ میدهد ک امکتم خشک شدن قبل باز شدن نیز وجود دارد .برای اینکار پیاز ها بسته به نوع و میزان نیاز سرمایی را بایذ حداقل 8 هفته در سرمای منفی قرار داد .این نیاز برای برخی درختان میوه مناظق کوهستانی مانند گردو و بادام نیز صادق است

بدون شک با انجام بموقع و اصولی موارد بالا میتوتنید گیاهی قوی  تر از سال قبل را اماده کار کنید

برای کاشت مجدد پیاز ضد عفونی آن با ضد قارچ نیز فراموش نشود !!

 

-------------------------------------------------------

22:16

واردات پایه گل

با عنایات خداوند در تکمیل محصولات ر امسال اقدام به واردات نشاء های هلندی بنت قنسول و بگونیا هلندی خواهیم نمود...

و در گام بعدی واردات پایه رز هلندی -آلستریوم - ژربرا نیز در برنامه بلند ودت خواهیم داشت ..

منتظر اخبار جدید ما باشید ...

22:55